Seneste nyt fra PONboys

12-09-2021
Jeg har været på alle tiders ferie i Sverige på et rigtigt hundevenligt sted, nemlig Skotteksgården, hvor der ikke klages over et lille vov, og med gode omgivelser, så man kan få rigtigt mange lange ture.
 
Som det gik allerbedst blev der ringet hjemmefra - hvor de meddelte, at der havde været indbrud på "matriklen".
Så skal jeg ellers love for, at der hurtigt blev pakket sammen - og turen gik mod Danmark !
 
Hjemkommet var der stor opstandelse  - og jeg måtte pænt sidde i bilen og afvente at politiet kom.
Endelig fik jeg lov til at komme ind i mit hjem - som dog ikke lignede sig selv - og man skulle næsten tro, at en hel flok hvalpe havde været på besøg. 
Mangt og meget var stjålet - og gudhjælpende om ikke de også havde taget min rygsæk, som jeg bruger til hundetræning!!!!
 
Siden hjemkomsten har der været mange "mærkelige" tobenede, der har opsat det ene og andet i mit hjem og omkring dette, så det nu føles som et helt "fort".
 
Men nu er det "lovligt" at gø af alt, hvad der bevæger sig i kvarteret.
14-08-2021

Endelig sker der noget omkring en, idet "min" hundeskole er kommet på banen med nye kurser. Ikke fordi de er lagt på hjemmesiden - endnu - men trænerne er begyndt at oplyse om kurserne, og jeg er blevet tilmeldt!

Så nu er det bare at arbejde sig frem til en lydighedsprøve i klasse 2.

Sofatiden er derfor slut.

 

29-07-2021

Når man en regnvejrsdag sidder på Nettet - med hjælp fra de tobenede - så er jeg virkelig glad for, at jeg er endt der, hvor jeg er endt!
At tænke sig alle de annoncer, der findes for hunde på både den ene og anden hjemmeside. Nogle annoncerer for hvalpe af mere eller mindre ubestemmelig herkomst - det er jo til at forstå, når man er hanhund med mange dejlige hunhunde i nabolaget - men at forsøge at sælge disse hvalpe for mindre formuer, går over min forstand!
Godt nok beskrives disse hvalpe som værende af en bestemt race, men så har racerne ændret sig en del i de sidste par år.
Ikke nok med det, så er der gudhjælpende også tobenede, der vil "bortgive" gamle hunde på et godt stykke over udløbsdagen. Der burde faktisk være en grænse. 
Jeg har som udgangspunkt ikke noget imod, at ældre friske hunde må skifte hjem af forskellige årsager - men burde man ikke tænke lidt mere på hundens tarv, når den kommer op i årene.

Gud, hvor jeg elsker mit hjem -selvom jeg nok nogle gange har været tæt på, at blive "bortgivet"

 

28-07-2021

Tro det eller lad være, men jeg har det lidt med varme i disse tider - og for det ikke skal være løgn - har jeg også lige været en tur til det årlige tjek m.m. hos dyrlægen.

Hun havde en "mærkelig" maskine der skulle holde varmen nede - men jeg mener dog ikke at det lykkedes helt. Jeg måtte finde mig i, at blive tjekket både her og der, og med lidt held fra en "håndfast" hjælper fik jeg også klippet negle samt lidt hår mellem mine trædepuder!

Så var det bare med at komme ud derfra i en fart - og resten af dagen lå jeg under de skyggefulde træer i min have og slappede af - for man kan godt blive træt af en sådan omgang.

09-07-2021

Hvis der er nogle, der vil mene, at være hund hos gamle pensionister er kedeligt, så kan de godt tro om igen!
De tidligere PONNER på matriklen opnåede i deres levetid at blive slæbt til i alt 5 udstillinger og 87 prøver - og så er de uofficielle prøver ikke engang medtaget.
Var de ikke til "et officielt cirkus", så stod de på en træningsplads både i sol og regn!
Hvis jeg bare skal nå halvdelen heraf i min levetid, så tror jeg, at pensionisterne kommer til at træde i betalingsstandsning - hvis man tager nutidens priser i betragtning - og jeg bliver nok også "slidt op" inden udløbsdatoen!

Nej, jeg satser derfor på at mit næste "officielle cirkus" bliver i en LP2, men pensionisterne skal dog ikke tro, at de slipper for udlæg til nye kurser.