Seneste nyt fra PONboys

31-01-2022

Min matrikel er blevet ændret. Efter en stormende nat, ligger der lige noget stort på min græsplæne, og mit morgenritual er blevet helt ændret. (Nu kan jeg ikke uhindret løbe ned og se efter "den satans kat").

Til alt held skete der ikke nogen skade på min indhegning af haven.

Nu venter der nok nogle dage med oprydning.

 

29-01-2022

Jeg har fået et nyt kælenavn, nemlig "jordegern".
En PON bør se ud som på vedhæftede billede (foto af Rico nybørstet) og ikke som en "jordklump". Men det kan jo være svært at holde standarden, når man har været til træning på en meget pløret plads.
Selv min medbragte træner lignede en jord- og betonarbejder - der var også jord i lommen på hans regntøj - så måske burde vi have været spulet ved hjemkomsten, men jeg fik nådigst lov til at slippe med en større fod- og mavevask (dog under stor protest). Til gengæld måtte min træner gennem en større "opblødning".
Et lettere frostvejr ville være at foretrække.

16-01-2022

Ja, man skulle næsten tro, at jeg er gået i vinterhi, men det er ikke helt tilfældet.
December måned gik med 3. stik - ikke til mig - men til mine mennesker og herefter holdt familien sig for det meste på matriklen, og det bevirkede jo så, at julen blev lidt "tam".
Jeg kom til gengæld ualmindelig godt ind i det nye år. Normalt udbryder "3. verdenskrig" på aftenen, men i år var der rimeligt stille, så jeg sov det meste af festen under et langt gardin og var kun fremme et par gange, når der kom mad og snaks på bordet.

Nu er min hundeklub igen begyndt med træning - i regn og slud - og hunhundene er kommet i løbetid, så jeg kan vel se frem til lidt mere aktivitet - her i det nye år.

28-11-2021

Mit hjem ligner ikke sig selv mere!
Jeg kan alene tænke tilbage på min ungdom, hvor man måtte komme i møblerne. Nu er al afdækning væk - også den fra "renoveringen", men værst af alt - fra møblerne, så nu skal man næsten i bad, når man har været ude på en lille tur - for slet ikke at tale om, når jeg kommer fra træning.
Og så er "en grundig pelsningen" igen kommet på skemaet. Der har ellers været så dejlig ro omkring dette - først grundet en dårlig hånd og siden "renoveringen" - men nu skal alt det glemte indhentes.
Man skulle næsten tro, at en udstilling var lige om hjørnet!!!

04-11-2021

Der har ellers været så dejligt fredeligt i en længere periode på grund af den dårlige hånd.
Men nu er der i min fredelige stue indtruffet et større "skade".
Møbler og tæpper er flyttet rundt, så man næsten ikke kan finde sig selv - ligesom intet er på sin plads. Selv mine legeting - som normalt med hjælp fra mig - ligge fremme og klar til brug, er nu flyttet ind bag en for mig lukket dør!!!!
Men værst af alt, så er min "personlige træner" også sat i arbejde. Vi kører frem og tilbage til byggemarkeder efter diverse ting og sager - som lige mangler til "skaden".
Der er afdækket store gulvflader med plast og papir - så man skulle tro, at der var en lille ny hvalp på vej.
Jeg føler mig helt fortabt mellem alle disse mærkelige ting (stiger, tapetbord og en spand med noget uspiseligt i) - men jeg håber, at alt bliver normalt på et eller andet tidspunkt.

Måske burde man bestille en feriehytte - så jeg kan slippe for at få klister på poterne.