Seneste nyt fra PONboys

28-11-2021

Mit hjem ligner ikke sig selv mere!
Jeg kan alene tænke tilbage på min ungdom, hvor man måtte komme i møblerne. Nu er al afdækning væk - også den fra "renoveringen", men værst af alt - fra møblerne, så nu skal man næsten i bad, når man har været ude på en lille tur - for slet ikke at tale om, når jeg kommer fra træning.
Og så er "en grundig pelsningen" igen kommet på skemaet. Der har ellers været så dejlig ro omkring dette - først grundet en dårlig hånd og siden "renoveringen" - men nu skal alt det glemte indhentes.
Man skulle næsten tro, at en udstilling var lige om hjørnet!!!

04-11-2021

Der har ellers været så dejligt fredeligt i en længere periode på grund af den dårlige hånd.
Men nu er der i min fredelige stue indtruffet et større "skade".
Møbler og tæpper er flyttet rundt, så man næsten ikke kan finde sig selv - ligesom intet er på sin plads. Selv mine legeting - som normalt med hjælp fra mig - ligge fremme og klar til brug, er nu flyttet ind bag en for mig lukket dør!!!!
Men værst af alt, så er min "personlige træner" også sat i arbejde. Vi kører frem og tilbage til byggemarkeder efter diverse ting og sager - som lige mangler til "skaden".
Der er afdækket store gulvflader med plast og papir - så man skulle tro, at der var en lille ny hvalp på vej.
Jeg føler mig helt fortabt mellem alle disse mærkelige ting (stiger, tapetbord og en spand med noget uspiseligt i) - men jeg håber, at alt bliver normalt på et eller andet tidspunkt.

Måske burde man bestille en feriehytte - så jeg kan slippe for at få klister på poterne.

07-10-2021

Hvis der nu er nogle der tror, at jeg bare går og slapper af, så kan de godt tro om igen!
Efter det her indbrud på min matrikel, så er jeg godt nok helt oppe på neglene, når der er en eller anden, der bare nærmer sig - og bliver der kørt ned i min indkørsel - så skal man ikke komme mig for nær!
Det seneste tilfælde - ved en leverance til min matrikel - resulterede i en tur på skadestuen!!!!

Ja, ikke for chaufføren - til trods for at han var årsagen - men for min "mor".

"Årsagen" - der mente, at han havde hundetække - ville "bare lige hilse på den lille hund" ved lågen, til trods for at der på denne er op til flere advarselsskilte med "her bor jeg" og "hunden bider" samt at min "mor" sagde, at det skulle han under ingen omstændigheder prøve på, men han gik hen til lågen - jeg blev stik tosset og fik stukket hovedet ud gennem hegnet - min "mor" ville tage fat i mit halsbånd - da hegnet i lågen efter snart 40 år jo ikke er, har det har været - med det resultat, at jeg troede, at jeg blev angrebet bag fra, og så måtte jeg jo forsvare mig.
Men, men det var bare min "mors" hånd.🤔

Det er så her turen på skadestuen kommer ind!!!

Naboen - som har haft sit lange arbejdsliv som sygeplejerske - tog over, og da "mor" jo manglede en lille stik mod stivkrampe, så blev der lovet "bål og brand", hvis hun ikke tog på skadestuen.
At hånden havde en las kød, der sad og flappede, var ikke det helt store - den skulle bare sys under lidt bedøvelse!!

Dog ingen syning eller bedøvelse til min "angriber" og resultatet blev så en hånd med små plasterstrimler på kryds og tværs - og endelig med en forbinding - samt med mange formaninger om, at søge læge hvis osv.
Næste dag blev forbindingen taget af, australsk tea tree olie dryppet på og ny forbinding lagt.
Efter et par dage havde såret næste dannet skorpe - men hånden er endnu ikke helt funktionsdygtig - her tænkes bl.a. på opvask, rengøring samt børstning af mig.

Så populær hos den øvrige familie er jeg ikke helt.

12-09-2021
Jeg har været på alle tiders ferie i Sverige på et rigtigt hundevenligt sted, nemlig Skotteksgården, hvor der ikke klages over et lille vov, og med gode omgivelser, så man kan få rigtigt mange lange ture.
 
Som det gik allerbedst blev der ringet hjemmefra - hvor de meddelte, at der havde været indbrud på "matriklen".
Så skal jeg ellers love for, at der hurtigt blev pakket sammen - og turen gik mod Danmark !
 
Hjemkommet var der stor opstandelse  - og jeg måtte pænt sidde i bilen og afvente at politiet kom.
Endelig fik jeg lov til at komme ind i mit hjem - som dog ikke lignede sig selv - og man skulle næsten tro, at en hel flok hvalpe havde været på besøg. 
Mangt og meget var stjålet - og gudhjælpende om ikke de også havde taget min rygsæk, som jeg bruger til hundetræning!!!!
 
Siden hjemkomsten har der været mange "mærkelige" tobenede, der har opsat det ene og andet i mit hjem og omkring dette, så det nu føles som et helt "fort".
 
Men nu er det "lovligt" at gø af alt, hvad der bevæger sig i kvarteret.
14-08-2021

Endelig sker der noget omkring en, idet "min" hundeskole er kommet på banen med nye kurser. Ikke fordi de er lagt på hjemmesiden - endnu - men trænerne er begyndt at oplyse om kurserne, og jeg er blevet tilmeldt!

Så nu er det bare at arbejde sig frem til en lydighedsprøve i klasse 2.

Sofatiden er derfor slut.