Seneste nyt fra PONboys

15-07-2019

I går var jeg til uofficiel lydighedsprøve i klasse 1 hos Dansk Hundeskole.

Min fører havde frygtet, at vejret ville blive varmt – for jeg gider ikke arbejde i varmen – men til alt held blev det en rigtig ”gammeldags” sommerdag – det vil sige let overskyet og med en svar vind, så arbejdsevnen var i top, men jeg skal hilse og sige, at der er lang vej endnu inden en 1. præmie kommer i hus.

Dommeren var meget neutral til trods for, at hun kendte min fører for mange år tilbage, hvor de gik på samme lydighedskursus, så det lykkedes for mig, at opnå 2 nuller !!

Til gengæld fik jeg i 4 af øvelserne max. point.

Lineføring haltede – næsten som sædvanlig – stærkt.

Men jeg opnåede dog en 3. præmie til prøven – og så er det jo ”bare” at træne videre. Min træner siger, at jeg jo kan øvelserne, men mangler at koncentrere mig – samt give min fører mere opmærksomhed !

03-07-2019

Det har været hårdt at undvære sine venner fra stranden i mange dage, men jeg har været på ferie.

Til trods for klimaanlæg i bilen, så skulle jeg hilse og sige, at det var en lang og varm tur. Ankommet til feriehytten måtte jeg som det første lige pisse på dørtrinet til hoveddøren. 

Man er vel en høflig hanhund?

Herefter blev jeg ”udpeget” til lænkehund, og det var lige efter mit hoved at kunne gø af alt og alle på pladsen og ”skræmme” dem der kom for tæt på min hytte.

Ferien gik bl.a. med en hel del byture, restaurantbesøg og ikke mindst hundeudstilling - dog ikke at forstå, at jeg lod mig udstille - men bare det at møde andre af min race, og så lige at kunne ”forelske” sig i en lille sød pigehund, ja det var alle tiders.

Jeg mødte også min bror Cooper. Der var dog ikke den helt store gensynsglæde. Umiddelbart var det ikke til at se, at vi kommer fra samme kuld, da vi ikke på nogen måde lignede hinanden størrelsesmæssigt. Cooper er en lille spinkel hanhund, mens jeg jo er en stor kraftkarl.

Som afslutning på udstillingen blev der serveret kaffe og kage, og her påbegyndte jeg igen mit ”høflighedsvisit” – som dog kraftigt blev standset, inden det lykkedes for mig at lette ben i en rygsæk.

Flåter fik jeg også opsamlet på mine ture i ferielandet. Selv min mor kunne ”prale af” at være vært for et par stykker.  

Så i alt har det været en oplevelsesrig tur!

16-06-2019

I dag har jeg igen været på standtur, fordi mine mennesker er trætte af at "gennemgå" mig for flåter. Godt nok har jeg fået "modgift", men en del bliver jo alligevel siddende - i død tilstand.

Og jeg skulle lige hilse og sige, at strandture er alle tiders - og jeg har fået rigtig mange hundevenner - nogle i snor, men de fleste uden.

Til orientering er jeg endnu ikke begyndt at bade i det store hav.

13-06-2019

Endelig er grillsæsonen over os.

Uffe og Rico havde den gamle OES til at lære dem, hvad det betød, men jeg må jo klare mig selv.

Da jeg er ret kvik, har jeg hurtigt fundet ud af, at det betyder ekstra gode bidder i madskålen.

03-06-2019

Nu har mine mennesker prøvet hele weekenden med at få mig til at tage min pille mod lopper, flåter m.m. – men jeg er for klog!

Pillen har været dækket med leverpostej, gemt i frikadeller og ostebidder, dækket med makrelsalat (det virkede sidst), men uden det ønskede resultat. Til gengæld blev gulvet smurt ind i diverse madrester!

Jeg skulle hilse og sige, at jeg virkelig er god til at ”pille” selv den mindste lille pillestump fra.

Så nu har de en udfordring, idet jeg vel har fået noget af pillen i mig, og så kan de ikke bruge et andet medikament.

Det er derfor en ommer – med mange gode bidder i udsigt.