Seneste nyt fra PONboys

24-05-2020

Her kommer man i god tid til træning!
Godbidderne er forberedt - det vil sige pølserne er skåret i små bidder - lidt ost er også medbragt samt de sædvanlige tørre hundekiks, der altid ligger i lommen, hvis man lige "mangler".
Vel ankommet til træningspladsen - ja lidt før tid - stilles vandskålen samt vores træningstaske på et bord på terrassen, og vi går en runde på pladsen.
Da vi vender tilbage er der opstandelse foran klubhuset, idet der har været en "tyvebande med specialdesignet værktøj" på spil i vores træningstaske.

En kragebande har nemlig været forbi.

Ikke nok med at de har stjålet posen med pølsebidder, men nej den blev stjålet direkte fra siden på tasken, så jeg måtte træne på en gammel ost og tørre hundekiks!

22-05-2020

Jeg bliver så forkælet af, at min familie er hjemme hele tiden - og jeg mener, at alt skal dreje sig om mig, så vi træner, træner og træner!

11-05-2020

Ja, der er nogle, der nyder, at hele familien er samlet. Lange ture, træning, samt ikke at forglemme havearbejdet, og det vil så sige, at man kan være i sin have det meste af dagen. Naboerne m.m. er nok ikke helt enige med mig, for de siger, at jeg støjer, især når der arbejdes med kosten og køres med haveaffaldsvognen. (Jeg elsker at hyrde den – og bide i dens hjul).

Men jeg tager også en slapper ind imellem mit "anstrengende arbejde".

02-05-2020

Omsider blev det tid til at opstarte min lydighedstræning i klubben. Men i hvilket vejr; hagl og mere eller mindre skybrud.

Vi var næsten gennemblødt inden jeg kom ind i bilen, og min ”træner” måtte ind og skifte tøj.

Så nu kan man bare glæde sig til at komme hjem med meget sorte poter – så ”rengøringen” bliver nok noget utilfreds.

03-04-2020

Jeg er jo snart 2 år, og mine mennesker har virkelig holdt ud!

Lige fra starten hadede jeg at køre bil, og for at ingen overhovedet skulle være i tvivl, så skreg og skreg jeg under hele kørslen, så det var noget af en prøvelse for alle i bilen.

Så vil jeg lige nævne, at jeg har et eller andet med strømper og sko. Ikke at forstå at jeg ødelægger dem, nej jeg overfalder alle på strømpefødder, og når folk så prøver at tage sko på, går jeg virkelig til angreb.

Tro så ikke, at der har været lettere at få tørret mine poter, når vi kom hjem  fra en tur i regnvejr – for slet ikke at tale om potevask 😠

Hver aften har også været en udfordring  -  ikke noget med at sidde og slappe af med en god bog eller andet! 

Skulle der ses nærmere på et eller andet ved mig, så har den været helt gal – til trods for at jeg blev iført mundkurv og min far grillhandsker! (Her skal lige bemærkes, at min mor hver gang opgav og sendte mig til dyrlæge for en lille knop, to gange dårlige øre samt senest en skåret pote). ((Og tro så ikke, at efterbehandlingerne var lettere - salve på knop ved mund, øredryp m.m.)) 

Mange gange har min mor talt om noget der hed ”internat”!!!!!

Men jeg har aldrig helt forstået hvorfor? 

Men nu er det vist ved at være lykkedes for mig at ”vokse” fra nogle af mine problemer, men bare rolig, jeg har et par endnu i ”poten”.