Seneste nyt fra PONboys

26-10-2018

Da jeg nu har været renlig i over 2 måneder, kan jeg vel tillade mig at prale lidt!

Dog har jeg ikke helt lært at gå til døren – hver gang. Til gengæld bliver jeg meget ”hidsig” for at gøre opmærksom på, at ”nu skal der ske noget”. Er vi ude på ukendte steder, er jeg meget ”pivset” for jeg kan jo ikke finde et ”kendt sted”.

Men det går frem ad – så på et eller andet tidspunkt lærer jeg vel også at lette ben.

Jeg er næsten holdt op med at interessere mig for sko og andre ”mærkelige” ting.  Jeg har dog en svaghed for alt med pels, så de nyindkøbte hjemmesko af lammeskind er det helt store hit – men det kunne hun jo have sagt sig selv.

Gardinerne har jeg dog ikke helt opgivet, så de er fortsat opbundet i ”ikke hundehøjde”.

Endelig er jeg blevet helt vild med at køre bil. Jeg sidder og følger nøje med, hvor vi skal hen. Det er endda så galt, at bare der er en der tager bilnøglerne, ja så er jeg der lige på en studs.

15-10-2018

Når jeg ikke lige er på vej til træning, ja så er der ikke den ting, jeg ikke kan finde på i et ubevogtet øjeblik !

 

04-10-2018

Tænk sig, at så sød har man været.

P.t. er der ikke den balladeting, jeg ikke kan. Mine ”gamle pensionister ”er nogle gange ved at give helt op til trods for, at jeg både går til lydighed (unghundeklasse),  hverdagslydighed samt træner nose work - som virkelig fænger mig – alt uden at jeg kan blive træt !

Nu er min højde kommet op ca. 47 cm - og vægten ligger på 20 kg Cool 

27-09-2018

Ja, så er freden forbi for denne gang.

I stedet for at modtage en lille forsigtig pote, når Kimi ønsker, at vi skal stå op, ja så kommer der en 20 kg stor hund.

Har prøvet alt – næsten – for at få ham ned og til at forstå, at der er visse steder, man ikke hopper op – men hidtil forgæves.  Lige så hurtig han bliver smidt ned, lige så hurtig er han oppe igen!

Det er godt nok hårdt, at være en gammel dame med en PON-hvalp.

16-08-2018

Jeg vokser og vokser.

Er nu oppe på små 38 cm og vægten følger fint med !!!!

 Mon jeg er en forbyttet ”svane”  (læs Old English Sheepdog) ?

I øvrigt er jeg ved at drive mine mennesker til vanvid med min energi, men det er jo også over 16 år siden, der var hvalp på matriklen sidst – og de er jo ikke blevet yngre.

Til gengæld er jeg næsten renlig – når bare ”den gamle” husker at lukke mig ud, når jeg siger til – men han skal selvfølgelig også holde sig orienteret om ”mine” placeringer i Formel 1-løbene.