Seneste nyt fra PONboys

20-04-2019

Ja, så er jeg omsider blevet 1 år.

Tro nu ikke, at jeg er blevet mere rolig eller opdraget af den grund!

En gang imellem taler mine mennesker om, at jeg har lagt flere år til deres alder - de mener bl.a., at de ikke får søvn nok, da jeg er ”klar” til ballade meget tidlig hver morgen, men hvem kan dog ligge stille, når det er dejlig lyst ude?

Genboens kat er til gengæld snart mester i hurtigløb. Forspringet er nu reduceret til ”en halelængde”.

Havens fugle har også lært lektien - og fået respekt for mig. Hvordan smager en grillstegt due mon ?

Egernet har jeg dog ”indgået våbenhvile” med, da det bare bliver siddende oppe i et træ og ”råber” op.

I dag har jeg været en tur i Vallø Slotspark, hvor jeg skiftede farve fra hvid til sort – det kan også være en fordel, for så fik jeg lige en strandtur oveni , og nu er jeg næsten helt ren igen. 

02-04-2019

Tænk sig, at nu nærmer min 1-årsdag sig !

Jeg mener selv, at jeg er en eksemplarisk hund;

Jeg var utrolig hurtig til at blive renlig – der er endnu et stort lager af kartoffelmel i huset – jeg har kun ”spist” et par træsko under min opvækst, ligesom jeg ej har ridset døre eller karme, ej heller tigger jeg ved bordet, jeg kommer – næsten – hver gang der kaldes på mig, selv da ”pensionistsnoren” knækkede, da haren kom, min lydighedstræning går frem ad med ”store” skridt (jeg kan blive i fælles sit og dæk til trods for, at der er en hunhund i løbetid på banen – dog ikke i vindretningen), tricks kan jeg også nogle af, gø af alt og alle er jeg virkelig god til (bare spørg naboerne), at kunne udholde kam og børste går dog kun nogenlunde, ”tandvisning” går også helt fint (spørg bare min dyrlæge), og  biltransport er nu blevet min helt store hobby,

men

 jeg hader, når mine mennesker tager strømper eller sko på – ja, det kan udarte sig til en hel kamp!!!

jeg kan ikke sove længe – elsker at stå op mellem kl. 05.00 og 05.30 (normal tid),

gå pænt i snor er jeg kun god til, hvis der ikke er for mange ”forstyrrelser” - så hvis I møder en gammel dame liggende vandret efter en hund i snor, ja så er det måske mig!!

til gengæld er jeg overordentlig ”kærlig”, når mine mennesker kommer hjem fra arbejde – de har efterhånden ikke noget fint tøj, der er helt mere Vild

Ja, hvad mon det næste års tid vil bringe ?

 

02-03-2019

Billedet her på siden er af min far og mor.

Forsidebilledet er af mig og min far. Det var den gang jeg var en sød lille hvalp.

I dag starter jeg med at vække ”pensionisterne” omkring kl. 04.30, og hvis de er heldige, så kan de måske få en halv times tid mere – efter at have været ude med mig – hvor jeg for det meste er til ”fis og ballade”. Hvis heldet er med mig, så sidder katten nede i haven på hegnet,  og så går den vilde jagt!!!!

Herefter er der fuld fart på det meste af dagen, og er de ikke hurtige nok, må jeg hyrde dem (læs bide i haserne).

15-02-2019

Bare til orientering, så var min tumor godartet.

Skærmen er smidt - og nu mangler bare lidt tid på børstebordet - og jeg skal hilse og sige, at der nok er til et par timers arbejde!!!!

01-02-2019

I går var jeg hos dyrlægen for at få fjernet en knude på min underlæbe, hvilket har bevirket at jeg i dag er udstyret med en skærm !!!

Det er jeg ikke god til – prøver forgæves mere eller mindre at ”nedrive huset” – og det mest af natten forhindrede jeg - og skærmen - mine mennesker i at få lukket et øje.

Fra dyrlægen er der udleveret en skrivelse, hvor der står, at jeg skal have skærmen på i ca. 10-14 dage - mon den holder så længe for indtil nu har jeg både gnavet i og bukket den!!!