Seneste nyt fra PONboys

23-12-2018

I dag fik jeg oplevet min første sne, og jeg var ikke til at styre. Hoppede og sprang som ”en tosset hankanin” og trak min fører ud af balance op til flere gange.

Måske skulle jeg have ”hørt” lidt mere efter i mine træningstimer.

Til afslutningen i går klarede jeg mig ellers rimeligt!

15-12-2018

I dag har jeg været på bytur (miljøtræning) med mit træningshold, og jeg skal lige love for, at jeg fik miljøtræning, men det kan man vel næppe undgå, når man på en julelørdag tager til byen!!

Mine poter – og resten af mig – havde en mærkelig sortgrå farve allerede inden vi forlod parkeringspladsen. (Vejret var jo heller ikke med os - snuskregn). Og jeg skal hilse og sige, at jeg ikke blev renere, som turen skred frem.

Først gik vi på trapper under togstationen, og herefter rundt oppe i byen, var på legeplads, rundt på byens torv, hvor der var boder med diverse grønt, frugt, fisk, ost, slagtervare m.m. og med et stop ved den lokale pølsebod. (Ja, der var sat pølser frem til fri afbenyttelse for hunde).

Herefter en tur ned af gågaden!!!!

Og endelig tilbage hvorfra det hele startede – men så skulle mine mennesker lige op i byen igen efter et par julegaver – og så startede det hele for fra – men nu også med automatiske døre !!!!

Så skulle man tro, at jeg ville være helt udkørt, men nej. 

26-10-2018

Da jeg nu har været renlig i over 2 måneder, kan jeg vel tillade mig at prale lidt!

Dog har jeg ikke helt lært at gå til døren – hver gang. Til gengæld bliver jeg meget ”hidsig” for at gøre opmærksom på, at ”nu skal der ske noget”. Er vi ude på ukendte steder, er jeg meget ”pivset” for jeg kan jo ikke finde et ”kendt sted”.

Men det går frem ad – så på et eller andet tidspunkt lærer jeg vel også at lette ben.

Jeg er næsten holdt op med at interessere mig for sko og andre ”mærkelige” ting.  Jeg har dog en svaghed for alt med pels, så de nyindkøbte hjemmesko af lammeskind er det helt store hit – men det kunne hun jo have sagt sig selv.

Gardinerne har jeg dog ikke helt opgivet, så de er fortsat opbundet i ”ikke hundehøjde”.

Endelig er jeg blevet helt vild med at køre bil. Jeg sidder og følger nøje med, hvor vi skal hen. Det er endda så galt, at bare der er en der tager bilnøglerne, ja så er jeg der lige på en studs.

15-10-2018

Når jeg ikke lige er på vej til træning, ja så er der ikke den ting, jeg ikke kan finde på i et ubevogtet øjeblik !

 

04-10-2018

Tænk sig, at så sød har man været.

P.t. er der ikke den balladeting, jeg ikke kan. Mine ”gamle pensionister ”er nogle gange ved at give helt op til trods for, at jeg både går til lydighed (unghundeklasse),  hverdagslydighed samt træner nose work - som virkelig fænger mig – alt uden at jeg kan blive træt !

Nu er min højde kommet op ca. 47 cm - og vægten ligger på 20 kg Cool