Seneste nyt fra PONboys

22-08-2019

Min lydighedstræning er nu flyttet til et andet hold, men heller ikke her er der det store fremmøde!!!!

Jeg er så til gengæld tilmeldt noget der hedder "hygge agility" - og jo jeg hygger mig rigtigt.

Der er fuld fart på - for mit vedkommende - men jeg må nok erkende, at jeg har et stort handicap, nemlig min "partner". Det er ikke helt nemt for ham at følge med, og han siger, at nu sparer han pengene til noget der hedder "et fitnesscenter".

17-08-2019

Der er noget jeg ikke helt forstår - som hund!

De fleste ejere går forfærdelig op i, at deres hund skal på hvalpehold (eller hvad det nu kaldes i dagens Danmark), men så snart næste "trin på stigen" kommer, så har ejerne alle mulige "undskyldninger" for ikke at tilmelde os hunde - den mest almindelige "undskyldning" jeg hører er, at "FIDO" har jo gået på hvalpekursus!!

Ejerne burde tænke lidt mere på os.

Fordi vi har leget lidt på et hvalpekursus - og ejerne måske lært lidt af hvert - så skal jeg hilse og sige, at i hvert fald jeg nyder at komme til videregående træning - også i regnvejr.

I torsdags var jeg tilmeldt LP1 hos Dansk Hundeskole i Roskilde http://www.dansk-hunde-skole.dk/ - og så blev holdet aflyst, da der kun var tilmeldt 3 kursister, og hvoraf alene 2 var mødt op.

Så husk lige: LIDT LYDIGHED VILLE IKKE SKADE - hvilket blev udtalt af en tidligere træner.

 

 

 

 

 

09-08-2019

Ja, så er jeg her igen!

Det er ikke det helt store, jeg får tiden til at gå med fordi mine mennesker er ved at male vinduer m.m.

Jeg vil meget gerne hjælpe til, men det mener de ikke, at jeg skal, for jeg forsøger hele tiden at "kikke" i malerbøtterne, men så må jeg selv lege med mine papæsker.

 

 

15-07-2019

I går var jeg til uofficiel lydighedsprøve i klasse 1 hos Dansk Hundeskole.

Min fører havde frygtet, at vejret ville blive varmt – for jeg gider ikke arbejde i varmen – men til alt held blev det en rigtig ”gammeldags” sommerdag – det vil sige let overskyet og med en svar vind, så arbejdsevnen var i top, men jeg skal hilse og sige, at der er lang vej endnu inden en 1. præmie kommer i hus.

Dommeren var meget neutral til trods for, at hun kendte min fører for mange år tilbage, hvor de gik på samme lydighedskursus, så det lykkedes for mig, at opnå 2 nuller !!

Til gengæld fik jeg i 4 af øvelserne max. point.

Lineføring haltede – næsten som sædvanlig – stærkt.

Men jeg opnåede dog en 3. præmie til prøven – og så er det jo ”bare” at træne videre. Min træner siger, at jeg jo kan øvelserne, men mangler at koncentrere mig – samt give min fører mere opmærksomhed !

03-07-2019

Det har været hårdt at undvære sine venner fra stranden i mange dage, men jeg har været på ferie.

Til trods for klimaanlæg i bilen, så skulle jeg hilse og sige, at det var en lang og varm tur. Ankommet til feriehytten måtte jeg som det første lige pisse på dørtrinet til hoveddøren. 

Man er vel en høflig hanhund?

Herefter blev jeg ”udpeget” til lænkehund, og det var lige efter mit hoved at kunne gø af alt og alle på pladsen og ”skræmme” dem der kom for tæt på min hytte.

Ferien gik bl.a. med en hel del byture, restaurantbesøg og ikke mindst hundeudstilling - dog ikke at forstå, at jeg lod mig udstille - men bare det at møde andre af min race, og så lige at kunne ”forelske” sig i en lille sød pigehund, ja det var alle tiders.

Jeg mødte også min bror Cooper. Der var dog ikke den helt store gensynsglæde. Umiddelbart var det ikke til at se, at vi kommer fra samme kuld, da vi ikke på nogen måde lignede hinanden størrelsesmæssigt. Cooper er en lille spinkel hanhund, mens jeg jo er en stor kraftkarl.

Som afslutning på udstillingen blev der serveret kaffe og kage, og her påbegyndte jeg igen mit ”høflighedsvisit” – som dog kraftigt blev standset, inden det lykkedes for mig at lette ben i en rygsæk.

Flåter fik jeg også opsamlet på mine ture i ferielandet. Selv min mor kunne ”prale af” at være vært for et par stykker.  

Så i alt har det været en oplevelsesrig tur!