Seneste nyt fra PONboys

19-09-2019

Ja, så har vi også prøvet det!

Godt nok var jeg lidt umulig til min hyggeagility, så min far tog mig lidt afsides for at træne lydighed, hvilket gik helt fint. Vi trænede fri ved fod, dæk, stå, indkald samt indkald med stop, og bedst som jeg sad fint på plads kom der en anden "kursist" løbende mod os. Til alt held blev han i første omgang kald tilbage.

Næste gang hørte han åbenbart ikke helt efter og kom igen. Jeg troede bare at han ville lege, men han kom tæt på og knurrede - og er det noget der kan få mig op i det røde felt, så er det en knurren fra en anden hanhund.

Vi tog lige en "omgang i ringen", og inden en af os gik i gulvet, havde min far grebet fat i modparten og løftet ham højt op.

Kampens resultat blev et større blodbad.

Min far måtte til lægen og stikkes - stivkrampe - og nu er han ukampdygtig, da han er "iklædt" et bid i hånden samt diverse småskader.

Vi hunde overlevede helt uden skrammer!!!!

 

03-09-2019

Er du i tvivl, så se bare her - og ja, jeg er forkælet.

De tidligere hunde her på matriklen havde aldrig fået lov til det, men jeg har efterhånden tilkæmpet mig en særstatus.

Selvom jeg er våd og har meget sorte poter, så kommer jeg med ind i huset - mine mennesker har opgivet at holde mig ude - men kører til gengæld med "et monster", der suger alt op.

I dag lykkedes det mig at blive helt gennemblødt af "en mindre byge"- som en vejrudsigt ville have beskrevet den - og da vi var på stranden havde jeg efterfølgende sand med hjem til "et helt fuglebur".

Måske kan jeg på denne måde få taget livet af "mit monster".

 

22-08-2019

Min lydighedstræning er nu flyttet til et andet hold, men heller ikke her er der det store fremmøde!!!!

Jeg er så til gengæld tilmeldt noget der hedder "hygge agility" - og jo jeg hygger mig rigtigt.

Der er fuld fart på - for mit vedkommende - men jeg må nok erkende, at jeg har et stort handicap, nemlig min "partner". Det er ikke helt nemt for ham at følge med, og han siger, at nu sparer han pengene til noget der hedder "et fitnesscenter".

17-08-2019

Der er noget jeg ikke helt forstår - som hund!

De fleste ejere går forfærdelig op i, at deres hund skal på hvalpehold (eller hvad det nu kaldes i dagens Danmark), men så snart næste "trin på stigen" kommer, så har ejerne alle mulige "undskyldninger" for ikke at tilmelde os hunde - den mest almindelige "undskyldning" jeg hører er, at "FIDO" har jo gået på hvalpekursus!!

Ejerne burde tænke lidt mere på os.

Fordi vi har leget lidt på et hvalpekursus - og ejerne måske lært lidt af hvert - så skal jeg hilse og sige, at i hvert fald jeg nyder at komme til videregående træning - også i regnvejr.

I torsdags var jeg tilmeldt LP1 hos Dansk Hundeskole i Roskilde http://www.dansk-hunde-skole.dk/ - og så blev holdet aflyst, da der kun var tilmeldt 3 kursister, og hvoraf alene 2 var mødt op.

Så husk lige: LIDT LYDIGHED VILLE IKKE SKADE - hvilket blev udtalt af en tidligere træner.

 

 

 

 

 

09-08-2019

Ja, så er jeg her igen!

Det er ikke det helt store, jeg får tiden til at gå med fordi mine mennesker er ved at male vinduer m.m.

Jeg vil meget gerne hjælpe til, men det mener de ikke, at jeg skal, for jeg forsøger hele tiden at "kikke" i malerbøtterne, men så må jeg selv lege med mine papæsker.