Seneste nyt fra PONboys

02-03-2019

Billedet her på siden er af min far og mor.

Forsidebilledet er af mig og min far. Det var den gang jeg var en sød lille hvalp.

I dag starter jeg med at vække ”pensionisterne” omkring kl. 04.30, og hvis de er heldige, så kan de måske få en halv times tid mere – efter at have været ude med mig – hvor jeg for det meste er til ”fis og ballade”. Hvis heldet er med mig, så sidder katten nede i haven på hegnet,  og så går den vilde jagt!!!!

Herefter er der fuld fart på det meste af dagen, og er de ikke hurtige nok, må jeg hyrde dem (læs bide i haserne).

15-02-2019

Bare til orientering, så var min tumor godartet.

Skærmen er smidt - og nu mangler bare lidt tid på børstebordet - og jeg skal hilse og sige, at der nok er til et par timers arbejde!!!!

01-02-2019

I går var jeg hos dyrlægen for at få fjernet en knude på min underlæbe, hvilket har bevirket at jeg i dag er udstyret med en skærm !!!

Det er jeg ikke god til – prøver forgæves mere eller mindre at ”nedrive huset” – og det mest af natten forhindrede jeg - og skærmen - mine mennesker i at få lukket et øje.

Fra dyrlægen er der udleveret en skrivelse, hvor der står, at jeg skal have skærmen på i ca. 10-14 dage - mon den holder så længe for indtil nu har jeg både gnavet i og bukket den!!!

21-01-2019

Ja, så kom vi ind i det nye år.

Nytårsaften tog jeg i ”stiv pote” – det vil sig, at jeg ikke så meget som lod mig påvirke af noget, dog måtte jeg ”forsvare” mine omgivelser, når der nu og da kom meget høje brag (I ved, dem der bruges, når man sprænger en postkasse m.m.).

Jeg var for en lille uge siden hos dyrlægen for at få tjekket en lille knude på min underlæbe.

Det lykkedes dyrlægen i forbindelse med bortbarbering af noget af min pels omkring læben lige at ”nippe” mig i læben.

Straks faldt straffen - med et bid.

Og da det var min ”mor”, der holdt pelsen væk fra min overlæbe, ja så var det hendes finger, der var tættest på, og hun har nu gået rundt med en forbinding i en uges tid.

 

I dag har jeg rigtigt nydt snevejret – sne har jeg ikke prøvet før – og efter en tur i Hedeland i en mindre snestorm, lignede jeg en snemand med al den sne, der havde sat sig fast i pelsen.

23-12-2018

I dag fik jeg oplevet min første sne, og jeg var ikke til at styre. Hoppede og sprang som ”en tosset hankanin” og trak min fører ud af balance op til flere gange.

Måske skulle jeg have ”hørt” lidt mere efter i mine træningstimer.

Til afslutningen i går klarede jeg mig ellers rimeligt!