Seneste nyt fra Rico og Uffe

Måske er der efterhånden nogle der tror, at vi er gået helt i vinterhi, men som gamle hunde sker der jo ikke det helt store omkring os.

Uffe gled på gulvet i forrige uge og fik mere eller mindre hold i ryggen. Så nu er han på smertestillende medicin – og så tror han jo lige, at han bare kan hoppe og springe – som en unghund - men om aftenen må han så sande, at han fortsat er en meget gammel hund.

Og Rico trænger vist til ”nye briller” for han har svært ved at se i mørke. Om dagen er det dog forbavsende hvor godt han kan klare sine lufteture, så han må fortsat kunne se lidt.

Ja, så her går det ”godt” – og vi er trætte af at være pelshunde i regnvejr Usikker

Ja, så har der været afholdt international hundeudstilling i Ballerup – og tænk sig, der var 2 Ponner tilmeldt, nemlig Khiwa’s Pon Bajka-B-Izzak til championklasse –hanhund – og Pon-Joy Ibi til championklasse – hunhund.

Det kunne have været sjovere, hvis der havde været lidt flere Ponner med!

Nu er der vel nok nogle, der spørger sig selv, hvorfor mine hunde ikke er med – men da Uffe er 15½ år gammel, mangler 1 tand og pelsen er noget slidt, ligesom Rico er klippet på hovedet – for bare at kunne se lidt (tror at han efterhånden er næsten blind) – ja så giver det næsten sig selv.

I øvrigt mener jeg også, at jeg har gjort mit til at vise racen frem på diverse træningsbaner, lydighedsprøver, rallyprøve m.m. – så de kan med god samvittighed kalde sig ”pensionister”.

P.S.

Vi er dog begyndt med lidt nosework, sådan bare på hjemmeplan!

Sikke en weekend.

Den ene dag skulle man have svømmefødder for at kunne bevæge sig ud - og den næste dag var det næsten højsommer - lige til en lille udflugt, så vi tog en tur til Vallø og efterfølgende i Bøgeskoven medbringende frokosten.

I dag er det Rico’s fødselsdag.

Han fylder 14 menneskeår.

Hvad det helt bliver i hundeår, ved jeg ikke – men jeg syntes det er en flot alder.

Ja, der har været tider, hvor jeg ikke troede, at han ville blive ældre, især da han blev syg efter den uheldige operation med sit øre – men han er en lille sej fyr.

Hans interesse for ”damer” er ikke med årene blevet mindre. På de daglige ture skal han helst gå den rute, hvor der er chance for at møde flest hunhunde, og når man tænker tilbage på hans ”optræden” i lydighedsringene, så er det vist lidt af et held, at han stadigvæk har alt i behold !

Men det er vel charmen ved at have en hanhund.

Ja, så gik der lige lidt over en måned siden vores seneste opdatering.

Vi har jo ikke de store udfordringer efterhånden, men ture i Hedeland og Vallø bliver det jo til. Ellers ligger vi på den ”lange side” og slapper af.

Jo, vi har fået en lille ”blommetyv” – nemlig et lille egern. I starten var det bange for os, men nu har det efterhånden fundet ud af, at vi ikke gør det noget.

Så lige til sidst:

Jeg (Uffe) har i den sidste uge haft en omgang diarré, som jeg på trods af ”hestepiller” (canikur), skånekost samt faste i over et døgn ikke kunne komme af med, så jeg tog lige en tur forbi dyrlægen, da jeg ved, hvor meget Chefen elsker en pelshund med tynd mave – især om natten!

Så nu går det lidt bedre – dog blev Chefen små tusinde kroner fattigere !