Seneste nyt fra Rico og Uffe

Ja, så måtte vi til det igen.

Rico er her heller ikke mere.  Han blev 14 år og næsten 8 måneder.

Her er godt nok tomt. Har lige regnet ud, at det er over 26 år siden, der ikke har været hunde på matriklen.

Vi kender det vist alle.

Der er gode dage, dårlige og så dem man helst vil være foruden.

Tirsdag var en sådan dag, da vi måtte erkende, at Uffe ikke kunne mere, men vi har trods alt haft glæde af ham – på godt og ondt – i over 16 år.

Nu går familien rundt og ligner ”grisehandler Larsen fra Matador”.

Og ja, det er hårdt.

I dag er det min fødselsdag !

Jeg har tjekket min stamtavle, og det er i dag lykkedes mig at opnå en virkelig høj alder, nemlig 16 år.

Så skulle man måske tro, at dagen var begyndt fredeligt, men nej, kl. 5 i morges begyndte Rico at ”synge fødselsdagssang”, og han blev ved mere eller mindre til kl. 7, hvor familien så bestemte sig for at stå op.

Herefter var det en tur til Hedeland, hvor vi gik rundt om langsøen – eller sagt på en anden måde – i hvert fald et par km i sne (der som altid satte sig fast på poterne).

Måske er det alle de ture, der er en medvirkende årsag til min høje alder ?

Ikke fordi alderen som sådan volder de store problemer, lidt knagen i albuerne, ja synet er vist heller ikke helt i top, hørelsen er kun aktiv, når lågen på madskabet går, og min nattesøvn skal helst begynde ved 9-tiden om aftenen, men udover disse ”små udfordringer” klarer jeg mig endnu.

Ja, så var vi lige en tur til den dyre læge !

Min - Uffes - bagpote havde været en tur i noget stikkende og fået en mindre byld. Bylden var - da vi kom til dyrlægen - sprunget af sig selv, så den blev alene tilset, og jeg fik medicin med hjem. Til gengæld fik jeg også klippet ulveklør - og fortalt, at man ikke bare lige klipper mine klør.

Der blev dog ikke på regningen tillagt "sikkerhedstillæg" for brug af mundkurv.

 

 

Som den opmærksomme læser måske har bemærket, så foretager vi os ikke det helt store her på matriklen. Vi er nu nemlig fuldtidspensionister – det vil sige, at tiden for det meste går med at spise, sove og gå mindre ture i et noget langsomt tempo. Kun en hare eller duften fra en hunhund kan sætte fart i poterne!