Seneste nyt fra PONboys

19-01-2020

Det siges, at tid er penge, men måske skulle visse personer give sig lidt mere tid til os "kunder".

Vi er nervøse, når vi træder ind i butikken - til trods for øvelse - og vi modtager mange mærkelige lugte og lyde (læs andre dyr der dybt beklager sig), så der er ikke noget at sige til, at man kommer "helt op at køre". Så løftes man op på et utroligt glat bord og straks er der en person, der tager fat i en.

Er der så noget at sige til, at man lige siger fra ?

Med det resultat at man får noget beroligende/bedøvende. 

Så startes forfra og med samme resultat som før - NEJ jeg vil ikke kikkes i mit øre.

Herefter får de eneste personer, jeg har tillid til, besked om at gå ud for "de" bliver nød til at bedøve mig yderligere.

Og ja, jeg blev "bedøvet" yderligere med det resultat, at jeg var utrolig længe om at komme til mig selv (når "de" op til flere gange er inde og tjekke om jeg ikke snart er vågnet, så får man fornemmelsen af, at der måske er et eller andet galt).

Kort og godt, det tog mig op til 3 dage at blive mig selv igen  - og selvfølgelig var det lige i weekenden !!!!

Resultat: Der er ingen DYRLÆGE der skal tjekke i mine øre !!!!

Så nu er der udleveret øredråber - og så kan mine mennesker iklæde sig en rustning og godt med tålmodighed.

24-12-2019

Nu er julen ved at sænke sig over matriklen.

Træet er kommet ind, men dog sat op på et lille bord - af hensyn til familiens dårlige nerver (Jeg er vel hanhund).

Jeg har fået et par lange ture inden aftenen begynder, så der er vel mulighed for, at jeg kan holde mig lidt i ro resten af dagen.

Jeg har dog sikret mig, at der er en gave, der må være til mig, da andre i familien nok ikke har ønsket sig et tyggeben.

Jeg må dog indrømme, at "julebadet" er sprunget over, og børstningen er sket med "let hånd". "Hundeklipperen" har dog fået sit juleønske opfyldt (hun har selv købt den). Den blev lige afprøvet på en pote, og så forsvandt mit gode julehumør.

 

 

 

05-12-2019

Jeg ved godt, at alt nyt er svært, men det er nok fordi, jeg er for utålmodig, Og ja, jeg er utålmodig - den første halve time gør jeg uafbrudt til jeg får mit gennemløb på agilitybanen.

Når jeg så endelig kommer på, så kan jeg ikke styres - det vil sige, at jeg tager banen, som jeg nu syntes den bør tages, og først efter 3. gennemløb kan jeg styres - nogenlunde.

Så er det godt, at kurset hedder "agility for sjov" - men det er nok fordi menneskerne må tage pauser med kaffe og kage, mens andre "kursister" går i "fars" lommer og løber med knaseposen !!!

 

 

 

 

27-10-2019

I dag har jeg været på løvfaldstur med min hundeskole.

Mange hunde med ejere var mødt og Hyrdehøj Skov var helt fint - men, men det eneste man hørte i skoven var larm fra motorvejen, så, der var ingen fuglekvidder eller andre skovdyr -  hvis man altså lige ser bort fra diverse kondiløbere.

Det hjalp lidt, da vi gik ned, hvor der tidligere var gravet grus, og som nu er et stort rekreativt område med søer.

Turen blev afsluttet med kaffe og virkelig gode kager - mens vi hunde måtte nøjes med en skål frisk vand!!! 

21-10-2019

Selv mener jeg, at jeg er udlært – men mine mennesker er dog ikke helt enige. De siger, at jeg mangler ”disciplin”, når der kommer ”folk til huse” – det gælder også mine egne mennesker, ligesom jeg kan blive så hidsig, når der er noget der ikke passer mig – som f.eks. når vi løber agility, og jeg lige har ”udtænkt” mig en løbebane med en tunnel – og så skal jeg ikke lige den vej - surt!!!!

Ja så bliver jeg utrolig hidsig!!!

Til gengæld hjælper min hidsighed mig, når der er småkravl på matriklen. Jeg hader katte og især det frække egern, det sidder i træerne og skælder mig ud. Duerne går heller ikke ”ram forbi”.

Så jeg snupper lige et lydighedskursus mere.