Seneste nyt fra PONboys

27-10-2019

I dag har jeg været på løvfaldstur med min hundeskole.

Mange hunde med ejere var mødt og Hyrdehøj Skov var helt fint - men, men det eneste man hørte i skoven var larm fra motorvejen, så, der var ingen fuglekvidder eller andre skovdyr -  hvis man altså lige ser bort fra diverse kondiløbere.

Det hjalp lidt, da vi gik ned, hvor der tidligere var gravet grus, og som nu er et stort rekreativt område med søer.

Turen blev afsluttet med kaffe og virkelig gode kager - mens vi hunde måtte nøjes med en skål frisk vand!!! 

21-10-2019

Selv mener jeg, at jeg er udlært – men mine mennesker er dog ikke helt enige. De siger, at jeg mangler ”disciplin”, når der kommer ”folk til huse” – det gælder også mine egne mennesker, ligesom jeg kan blive så hidsig, når der er noget der ikke passer mig – som f.eks. når vi løber agility, og jeg lige har ”udtænkt” mig en løbebane med en tunnel – og så skal jeg ikke lige den vej - surt!!!!

Ja så bliver jeg utrolig hidsig!!!

Til gengæld hjælper min hidsighed mig, når der er småkravl på matriklen. Jeg hader katte og især det frække egern, det sidder i træerne og skælder mig ud. Duerne går heller ikke ”ram forbi”.

Så jeg snupper lige et lydighedskursus mere.

19-09-2019

Ja, så har vi også prøvet det!

Godt nok var jeg lidt umulig til min hyggeagility, så min far tog mig lidt afsides for at træne lydighed, hvilket gik helt fint. Vi trænede fri ved fod, dæk, stå, indkald samt indkald med stop, og bedst som jeg sad fint på plads kom der en anden "kursist" løbende mod os. Til alt held blev han i første omgang kald tilbage.

Næste gang hørte han åbenbart ikke helt efter og kom igen. Jeg troede bare at han ville lege, men han kom tæt på og knurrede - og er det noget der kan få mig op i det røde felt, så er det en knurren fra en anden hanhund.

Vi tog lige en "omgang i ringen", og inden en af os gik i gulvet, havde min far grebet fat i modparten og løftet ham højt op.

Kampens resultat blev et større blodbad.

Min far måtte til lægen og stikkes - stivkrampe - og nu er han ukampdygtig, da han er "iklædt" et bid i hånden samt diverse småskader.

Vi hunde overlevede helt uden skrammer!!!!

 

03-09-2019

Er du i tvivl, så se bare her - og ja, jeg er forkælet.

De tidligere hunde her på matriklen havde aldrig fået lov til det, men jeg har efterhånden tilkæmpet mig en særstatus.

Selvom jeg er våd og har meget sorte poter, så kommer jeg med ind i huset - mine mennesker har opgivet at holde mig ude - men kører til gengæld med "et monster", der suger alt op.

I dag lykkedes det mig at blive helt gennemblødt af "en mindre byge"- som en vejrudsigt ville have beskrevet den - og da vi var på stranden havde jeg efterfølgende sand med hjem til "et helt fuglebur".

Måske kan jeg på denne måde få taget livet af "mit monster".

 

22-08-2019

Min lydighedstræning er nu flyttet til et andet hold, men heller ikke her er der det store fremmøde!!!!

Jeg er så til gengæld tilmeldt noget der hedder "hygge agility" - og jo jeg hygger mig rigtigt.

Der er fuld fart på - for mit vedkommende - men jeg må nok erkende, at jeg har et stort handicap, nemlig min "partner". Det er ikke helt nemt for ham at følge med, og han siger, at nu sparer han pengene til noget der hedder "et fitnesscenter".