Seneste nyt fra PONboys

02-06-2020

Det med "tyvebanden" har nu resulteret i, at sorte fugle skal jages væk - også selvom jeg skulle være i snor!

Den anden aften mødte vi på turen 3 "tyve" og jeg skal lige sige, at der kom en "forlænget arm" på min snor.

På trænerpladsen måtte jeg også lige minde om, at det altså er min taske, der er stillet på bordet. Ja, man skal være om sig, idet andre også har bemærket "tyvene", der nu er så frække, at de går ind under overdækningen på pladsen og stjæler guffer, der ligger frit fremme - i poser.

I racestandarden står godt nok, at en PON ikke jager, men der er vel altid en undtagelse!

 

24-05-2020

Her kommer man i god tid til træning!
Godbidderne er forberedt - det vil sige pølserne er skåret i små bidder - lidt ost er også medbragt samt de sædvanlige tørre hundekiks, der altid ligger i lommen, hvis man lige "mangler".
Vel ankommet til træningspladsen - ja lidt før tid - stilles vandskålen samt vores træningstaske på et bord på terrassen, og vi går en runde på pladsen.
Da vi vender tilbage er der opstandelse foran klubhuset, idet der har været en "tyvebande med specialdesignet værktøj" på spil i vores træningstaske.

En kragebande har nemlig været forbi.

Ikke nok med at de har stjålet posen med pølsebidder, men nej den blev stjålet direkte fra siden på tasken, så jeg måtte træne på en gammel ost og tørre hundekiks!

22-05-2020

Jeg bliver så forkælet af, at min familie er hjemme hele tiden - og jeg mener, at alt skal dreje sig om mig, så vi træner, træner og træner!

11-05-2020

Ja, der er nogle, der nyder, at hele familien er samlet. Lange ture, træning, samt ikke at forglemme havearbejdet, og det vil så sige, at man kan være i sin have det meste af dagen. Naboerne m.m. er nok ikke helt enige med mig, for de siger, at jeg støjer, især når der arbejdes med kosten og køres med haveaffaldsvognen. (Jeg elsker at hyrde den – og bide i dens hjul).

Men jeg tager også en slapper ind imellem mit "anstrengende arbejde".

02-05-2020

Omsider blev det tid til at opstarte min lydighedstræning i klubben. Men i hvilket vejr; hagl og mere eller mindre skybrud.

Vi var næsten gennemblødt inden jeg kom ind i bilen, og min ”træner” måtte ind og skifte tøj.

Så nu kan man bare glæde sig til at komme hjem med meget sorte poter – så ”rengøringen” bliver nok noget utilfreds.